Nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief. Mijn emailadres is:

Foursquare

Meld je aan met
Four Square en maak
kans op een gratis diner voor twee!

Reserveer nu

A La Carte Kaart

 

  VOORGERECHTEN a € 11,50  
* Koteletje gemarineerde zalm met een terrine van zalm en rivierkreeften mousse  
* Smeuige tonijnsalade met sashimi van tonijn en wakame  
* Salade met gegrilde snoekbaarsfilet, paddenstoelen, notenmayonaise  
* Krokante scampi's met witte koolsalade en gepofte paprikacreme  
* Carpaccio van rund met truffelcreme, Parmezaansekaas en rucola  
* Plakjes licht gerookte runderribeye met ei, kappertjes, piccalillycreme  
* Reepaté gecombineerd met wildzwijnham geserveerd met pompoen  
* In de panko gefrituurde geitenkaas met witlofsalade en dadels  
  SOEPEN € 7,50 / TUSSENGERECHTJES a € 11,75  
* Mediterraanse tomatensoep met basilicum en gehaktballetjes  
Gepofte knoflooksoep met gepocheerde stukjes gamba  
* Krachtige wildbouillon met marsala en reepjes knolselderij  
Rijk gevulde vissoep met saffraan en zeevruchten  
* Scampi's Piri Piri sudderend in de knoflookolie  
* Gebakken coquilles met geroosterde bloemkool en oesterzwammen   
  HOOFDGERECHTEN a € 22,75  
* Gepocheerde zalmfilet met tagliatelle en een peterselie knoflookolie  
* Pasta Aioli met gewokte pittige scampi's, rucola en Parmezaansekaas  
 * Gebakken schelvis met een grote garnaal, kreeftensaus en risotto  
 * Scholfilet in een kruidenkorstje begeleid door een wortelcreme  
* In de roomboter gebakken ponds zeetong + € 10,00  
Tournedos van de ossenhaas geserveerd met zijn garnituur  
* Gebraden hertenbiefstuk medaillons, rode kool en een stoofpeertje  
Gebakken parelhoenfilet begeleid door een paddenstoelensaus, risotto  
Getrancheerde eendenborstfilet met zoete witlof, madera saus  
   DESSERTS a € 8,50  
* Parfait van kaneel met gepocheerde peer en schuim van appel  
* Creme Brulee van witte chocolade met vanille-ijs en blauwe bessen  
Chocolade lava taartje met slagroom en walnotenijs  
Pastel de Nata met gewelde pruimen en kaneelijs  
Brusselse wafel met warme kersen, slagroom en vanille-ijs  
* Dame Blanche, romig vanille-ijs, slagroom en chocoladesaus  
Diverse kaassoorten geserveerd met zijn garnituur  

Voor onze vegetarische gasten en eventuele dieet wensen en of allergieen en allergenen
maken wij graag gerechten van dagverse ingredienten op maat.
Ook invullingen kindermenu's is uiteraard mogelijk

Win een Tablet!

Wij doen mee met
de verkiezing van

Stem en maak kans op een Tablet, diner voor twee of een Wellnessdag. Stem hier.