Nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief. Mijn emailadres is:

Foursquare

Meld je aan met
Four Square en maak
kans op een gratis diner voor twee!

Reserveer nu

A La Carte Kaart

 

  VOORGERECHTEN a € 11,50  
* In het tempurabeslag gefrituurde gamba's met aioli  
* Cannelloni van gerookte zalm met roommascarpone en selderijsalade  
* Gebakken zeebaarsfilet met een antiboise van tomaat, basilicumpesto  
* Combinatie van mozzarella, tomaat, champignons en geitenkaascreme  
* Vitello Tonnato, kalfslende met tonijnmayonaise en kappertjes  
* Lamsham met een salade van operdoezer ronde en tijm  
* Carpaccio van rund met Parmezaansekaas en een basilicumpesto  
* Licht gerookte eendenborstfilet met een frambozenvinaigrette  
* Gefrituurde brie met honing, peer en pecannoten  
  SOEPEN € 7,50 / TUSSENGERECHTJES a € 10,75  
* Dubbel getrokken ossenstaartbouillon met reepjes kruidenflensjes  
Cappuccino van mosterdsoep met een room van gerookte ham  
* Veloute van langoustines met een garnituur van rivierkreeftenstaartjes  
Romige soep van pomodori tomaat, lenteui en gevogeltefilet  
* Surinaamse roti met kippengehakt in een pannenkoekje geserveerd  
* Twee gefrituurde Hollandse garnalenkroketjes met kreeftenrisotto  
  HOOFDGERECHTEN a € 22,75  
* Pasta Aioli met gewokte pittige scampi's en knoflooksaus  
* Met citrus gemarineerde zalmfilet begeleid door een zwarte tagliatelle  
 * Op de huid gebakken zwarte heilbot met gebakken bloemkoolroosjes  
 * In de roomboter gebakken pondszeetong ( meerprijs € 10,00 )  
* Gebakken victoriabaarsfilet bedekt met een Hollandaisesaus  
Gebraden tournedos van ossenhaas geserveerd met zijn garnituur  
* Spareribs uit eigen keuken met witte koolsalade ( minus € 4,00 )  
Gemarineerde en gebraden kalfspinchos met een kerriesaus  
Gebraden kalfslever met gebakken ui, spek, champignons en braadjus  
* Kippendij op Spaanse wijze met paella rijst en saffraan ( minus € 4,00 )  
   DESSERTS a € 8,50  
* Nougatine parfait met een karamelsaus  
* Klassieke creme brullee met een krokant suikerlaagje  
Gemarineerde ananas gecombineerd met een kokosijs  
Hemelse Modder, een luchtige chocolademousse met kletskoppen  
Bavarois van maanzaad met krokant zoet filodeeg, roodfruitcompote  
* Dame Blanche, romig vanille-ijs, slagroom en chocoladesaus  
Diverse kaassoorten geserveerd met zijn garnituur  

Voor onze vegetarische gasten en eventuele dieet wensen en of allergieen en allergenen
maken wij graag gerechten van dagverse ingredienten op maat.
Ook invullingen kindermenu's is uiteraard mogelijk

Win een Tablet!

Wij doen mee met
de verkiezing van

Stem en maak kans op een Tablet, diner voor twee of een Wellnessdag. Stem hier.