Nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief. Mijn emailadres is:

Foursquare

Meld je aan met
Four Square en maak
kans op een gratis diner voor twee!

Reserveer nu

A La Carte Kaart

 

  VOORGERECHTEN:  
* Koteletjes van gerookte zalm, salade van venkel, kruidensaus € 11,15
* Lolly van tonijn in een krokant specerijenjasje begeleid door een zachte wasabi creme en wakame € 12,85
* Salade met krokante scampi's met een zoet zure komkommer € 12,10
* Herfstsalade met gegratineerde geitenkaas, noten, tomatensalsa € 10,75
* Carpaccio van rund met basilicumpesto, Parmezaansekaas en rucola notensla € 14,50
* Hertenham met gemarineerde vijgen en een appelstroop dressing € 13,85
* Dun gesneden gebraden kalfslende gecombineerd met gebakken Heide Hoeve buikspek en tonijn mayonaise € 11,90
* Gerookte eendenborst met een rillettes van eend begeleid door een frambozen vinaigrette € 11,75
  SOEPEN:  
* Paddenstoelensoep met krokante spekjes €  6,75
Romige vissoep van langoustines met rivierkreeftenstaartjes €  7,50
* Knolselderij soep met gepocheerde zalm en kruiden € 6,75 
Krachtige wildbouillon met een dun laagje truffelroom €  6,50
  WARME VOOR OF TUSSENGERECHTEN:  
* Scampi's Piri Piri sudderend in de knoflookolie € 12,35
* Gebraden ossenhaaspuntjes, sesamsoja saus, taugé, spitskool € 11,50
* FlammKuchen met ui, geitenkaas, rozemarijn en spekjes €  6,75
* Hollands garnalen kroketje met een smeuige kreeftenrisotto €  8,25
  HOOFDGERECHTEN:  
* Gegrilde zalm met een romige zuurkool en witte wijnsaus €20,45
* Zeebaarsfilet met gebakken Belgische spinazie vergezeld door een Provencaals gevulde olijfolie €21,65
 * Pasta Ailoi met gebakken scampi's en een zachte knoflooksaus  €22,75 
 * Gebakken kabeljauwfilet met een pasta Carbonara  €21,65 
Gebraden kalfsoesters met pommes duchesse en basilicumsaus  €20,85 
* Spiesjes van kippedij saté, met satésaus, atjar en uitjes  €17,50 
Gebraden hertenhaasfilet geserveerd met zijn wildgarnituur  €27,25 
Met hoisin gelakte en getrancheerde eendenborstfilet met een creme van wortel en gember  €22,00 
Gebraden kalfslever met gebakken ui, spek, champignons en jus  €23,65 
Gegrilde of gebraden tournedos van de ossenhaas 170 gram  €26,70 
   DESSERTS:  
* Panna Cotta van witte chocolade, bramencompote, speculaasijs  € 7,25 
* Huisgemaakte tiramisu met Amarene kersen en vanillesaus  € 7,25 
Creme Brulee met een vleugje citroengras en karamelijs  € 7,25 
Parfait gemaakt van Bastognekoek met zoete ananas  € 7,25 
Pure chocolademousse met een crunch van witte chocolade  € 7,25 
Dame Blanche, romig vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom  € 6,75 
Diverse kaassoorten met notenbrood en vijgencompote  € 9,75 

Voor onze vegetarische gasten en eventuele dieet wensen en of allergieen en allergenen
maken wij graag gerechten van dagverse ingredienten op maat.
Ook invullingen kindermenu's is uiteraard mogelijk

Win een Tablet!

Wij doen mee met
de verkiezing van

Stem en maak kans op een Tablet, diner voor twee of een Wellnessdag. Stem hier.