BORRELKAART: Kleine gerechten tijdens de borrel

  KLEINE BORREL GERECHTEN        
* Toast met gerookte zalm en groene kruidensaus     5,00  
* Twee spiesjes van kippendij saté, 80 gram met sesamsoja     8,00  
Twee kalfs pincho spiesjes met kerriesaus     8,30  
* Huis gemaakte lasagne van tomaat, spinazie en mozzarella     6,00  
* Nacho chips met kaas uit de oven, guacamole dip     5,00  
* Carpaccio van ossenhaas geserveerd met basilicumpesto   €    6,00  
Kleine salade nicoise met gegrilde tonijn   €    7,80  
Huis gemarineerde zalm met piccalilly creme   €    5,00  
* Salade Caprese met dun gesneden Seranoham     6,70  
* Gebakken HeideHoeve buikspek met teriyaki saus     6,35  
* Scampi's Piri Piri sudderend in de knoflookolie     6,75  
Vleesplank: Seranoham,chorizo, fuet worst, Spinata Romana   €    9,00  
Kaasplank: Kaassoorten 5 met bijpassende garnituren   €    9,00  
  FLAMMKUCHEN:        
Vlees: Creme fraiche, ui, geitenkaas, rozemarijn, spekjes   €    7,50  
* Vis: Creme fraiche, gerookte zalm, ui, tomatensalsa   €    7,50  
   BITTERGARNITUREN        
Portie bitterballen ( 8 ) met mosterd   €    6,00  
Scampie oreantal ( 8 ) met sweet chilisaus    €    6,50  
Mini loempiaatjes ( 8 ) met sweet chilisaus    €    6,50  
Mini kaassouffles ( 8 ) met mosterd    €    6,50  
Mini loempiaatjes ( 4 ) , Mini kaassouffles ( 4 )     €    6,50  
Portie gemengd bittergarnituur 4 x 2 soorten    €    6,50