BORRELKAART: Kleine gerechten tijdens de borrel

  KLEINE BORREL GERECHTEN        
* Haring, Hollandse nieuwe met toast     4,00  
* Japanse yakitori, kippendijenspiesjes 4 st met chilisaus     5,00  
Loempiaatjes van eend 3 st, begeleid door sesamsojasaus     5,00  
* Gefrituurde gamba's in de panko 2 st met limoenmayonaise     5,00  
* Nacho chips met kaas uit de oven, guacamole dip     5,00  
* Carpaccio van ossenhaas geserveerd met basilicumpesto   €    6,00  
Gerookte zalm begeleid door een limoenmayonaise   €    6,00  
Gebakken coquilles met een creme van knolselderij   €    6,75  
* Zeebaars met gepofte tomaten     6,75  
* Toast met gerookte Helmondse rijpelaal filet     7,50  
Vleesplank: Parmaham, chorizo, fuet worst, Spinata Romana   €    9,00  
Kaasplank: Kaassoorten 5 met bijpassende garnituren   €    9,00  
  FLAMMKUCHEN:        
Vlees: Creme fraiche, ui, spek, emmentalerkaas & roquette   €    7,50  
Vis: Creme fraiche, gerookte zalm, wakame, limoenmayo   €    7,50  
* Vegetarisch: Tomaat, mozarella, basilicumpesto & roquette   €    7,50  
   BITTERGARNITUREN        
Portie bitterballen ( 8 ) met mosterd   €    6,00  
Scampie oreantal ( 8 ) met sweet chilisaus    €    6,50  
Mini loempiaatjes ( 8 ) met sweet chilisaus    €    6,50  
Mini kaassouffles ( 8 ) met mosterd    €    6,50  
Mini loempiaatjes ( 4 ) , Mini kaassouffles ( 4 )     €    6,50  
Portie gemengd bittergarnituur 4 x 2 soorten    €    6,50  
Portie kaasblokjes met mosterd en augurk   €    5,00