KERST 2017

Op 1ste kerstdag serveren wij de lunch van 12.00 uur tot 16.15 uur
Kerstdiner: Beide kerstdagen serveren wij het diner vanaf 17.30 uur

Tijdens de lunch op 1ste kerstdag en beide diners kunt u gebruik maken van ons speciaal samengesteld 3, 4 of 5-gangen Kerst keuzemenu OF ons Kerst Schevelingetjes Menu concept.

KERST KEUZE MENU

Combinatie van gegrilde zeebaars, gemarineerde zalm met roosjes bloemkool en een piccalilly creme en een in de panko broodkruim gebakken scampi
OF
Dun gesneden carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, Parmezaansekaas, basilicumpesto en medaillons van ganzenleverpate
******
Krachtige wildbouillon met een garnituur van truffel-flensjes en oesterzwam
OF
Licht gebonden schaaldierensoep met rivierkreeftenstaartjes en reepjes prei
******
Halve pondskreeft Thermidor geserveerd met een fijne tagliatelle, kreeftensaus
OF
Gebakken mignon van ossenhaas met een creme van pastinaak vergezeld door een morillesaus
******
In de roomboter gebakken 300 grams zeetong geserveerd met zijn garnituur
OF
Gebraden hertenhaasfilet met zijn wildgarnituur begeleid door een truffelsaus
OF
Gebraden kalfshaas tournedos begeleid door een melange van paddenstoelen waarbij een Bearnaisesaus
******
Een waaier van lekkernijen, een diversiteit aan zoetigheden op bord geserveerd 

3-gangen kerst keuzemenu a € 42,50 ( voor of soep, hoofd en nagerecht )
4-gangen kerst keuzemenu a € 47,75 ( voor, soep, hoofd en nagerecht )
4-gangen kerst keuzemenu a € 56,50 ( voor, tussen, hoofd en nagerecht )
5-gangen kerst keuzemenu a € 59,75 ( voor, soep, tussen, hoofd en nagerecht )

Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van ons Kerst Schevelingetjes Menu, alleen per tafel te bestellen,

KERST Schevelingetjes gerechten:

VOORGERECHTEN:
*Combinatie van gerookte zalm en zalmtartaar met Wakame
*Crostini waarop een salade van gerookte Rijpelaal filet
*Lolly van tonijn in ene krokant specerijenjasje met wasabicreme
*Gefrituurd Hollands garnalen kroketje, chili mayonaise
*Stapelaar van aardappelrosti en gemarineerde jumbo garnalen
*Rillettes van eend gecombineerd met gerookte eendenborst
*Dun gesneden gebraden hertenhaasfilet, truffelvinaigrette
*Carpaccio van ossenhaas, Parmezaansekaas en basilicumpesto
*Kruiden bruschetta met seranoham en zwarte olijventapenade
*Winterse salade met gemarineerde haasfilet
*Dun gesneden gebraden kalfslende, dragon, zeezout en kervel
*Ganzenleverpate begeleid door een vijgencompote
SOEPEN:
*Heldere wildbouillon met reepjes truffel flensjes
*Licht gebonden paddenstoelensoep met krokante spekjes
*Romige vissoep van langoustines met rivierkreeftenstaartjes
*Licht gebonden knolselderijsoep met gepocheerde zalm
TUSSENGERECHTEN:
*Gebakken coquilles met truffelrisotto en truffelschuim
*Gebakken ganzenlever met gebakken zoete appeltjes
*Met kruiden risotto gevulde portobello
*Verse pasta aioli, gebakken gamba's knoflookroomsaus
*Twee met Hollandaise gegratineerde oesters
*Gebraden ossenhaaspuntjes met sesam sojasaus
HOOFDGERECHTEN:
*Gegrilde grietfilet geserveerd met een saffraansaus
*Zeebaarsfilet begeleid door Provencaalse olijfolie
*In de roomkboter gebakken sliptongetje met zijn garnituur
*Gebakken kabeljauwfilet met pasta carbonara
*Gegrilde zalm medaillon geserveerd met een romige zuurkool, witte wijnsaus
*Stoofpotje van klassieke wildpeper met appel en kruidkoek
*Gebraden haasfilet geserveerd met zijn wildgarnituurtje
*Tranches fazantenborst met zuurkool en spek lamellen
*Gebraden hertenhaasfilet geserveerd met zijn wildgarnituurtje
*Kalfshaas medaillon begeleid door een groene pepertjessaus
*Gebraden en gemarineerde biefstuk medaillon, Bearnaisesaus
*Medaillon van varkenshaas met blaadjes salie en Parmaham
EXTRA GARNITUREN:
*Kleine broodjes met roomboter
*Bakjes met frieten en mayonaise
*Aardappelkroketjes
*Bakje met zoet zure komkommer
DESSERTS:
*Romig vanille-ijs met chocolade saus en slagroom
*Bastognekoek parfait met gekarameliseerde ananas
*Huisgemaakte tiramisu met karamelroomijs en Amarene kersen
*Creme Catalana met karamelijs
*Panna Cotta van witte chocolade, bramencompote en speculaasijs
*Pure chocolade mousse met een crunch van witte chocolade
*Diversiteit kaassorten met notenbrood en vijgencompote

LUNCH: Kerst Schevelingetjes menu a € 44,00 per persoon
DINER:  Kerst Schevelingetjes menu a € 49,50 per persoon