KERST 2018

Op kerstavond Maandag 24 December serveren wij het diner vanaf 16.30 uur
Op 1ste kerstdag Dinsdag 25 December serveren wij de lunch van 12.00 uur tot 16.15 uur en het diner vanaf 17.30 uur
Op 2de kerstdag Woensdag 26 December serveren wij het diner vanaf 16.30 uur

Op deze 3 dagen kunt u gebruik maken van ons speciaal samengesteld 3, 4 of 5-gangen Kerst keuzemenu OF ons Kerst Schevelingetjes Menu concept, ( wij serveren tijdens deze Kerstdagen géén gerechten van onze a la carte kaart )

KERST KEUZE MENU

Combinatie van een koteletje gerookte zalm met tomatensalsa, een gefrituurd Hollands garnalenkroketje en een lolly van tonijn in een specerijenjasje begeleid door een zachte wasabi creme en wakame
OF
Dun gesneden carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, Parmezaansekaas, basilicumpesto en medaillons van ganzenleverpate
*****
Krachtige wildbouillon met een garnituur van truffel-flensjes en knolselderij
OF
Romige vissoep van langoustines en kreeft waarin rivierkreeftenstaartjes
*****
Gebakken zeebaarsfilet met een zwarte tagliatelle en een rijk gevulde olijfolie met een garbituur van feta, olijven, tomaat en kappertjes
OF
Gebakken mignon van kalfshaas met een pasta carbonara vergezeld door een truffelsaus
*****
Gegrilde grietfilet geserveerd met een saffraansaus gecombineerd met gepocheerde gamba's en een kruidenrisotto
OF
Gebraden herten medaillons geserveerd met zijn wildgarnituur begeleid door een morillesaus
OF
Gebraden runder tournedos vergezeld door een melange van gebakken paddenstoelen waarbij een Bearnaisesaus
*****
Keuze uit 6 zoete desserts of een diversiteit aan kaassoorten 

3-gangen kerst keuzemenu a € 42,50 ( voor of soep, hoofd en nagerecht )
4-gangen kerst keuzemenu a € 47,75 ( voor, soep, hoofd en nagerecht )
4-gangen kerst keuzemenu a € 56,50 ( voor, tussen, hoofd en nagerecht )
5-gangen kerst keuzemenu a € 59,75 ( voor, soep, tussen, hoofd en nagerecht )

Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van ons Kerst Schevelingetjes Menu, alleen per tafel te bestellen,

KERST Schevelingetjes gerechten:

VOORGERECHTEN:
*Combinatie van gerookte zalm en zalmtartaar met Wakame
*Crostini waarop tranches gerookte Rijpelaal filet
*Lolly van tonijn in een krokant specerijenjasje met wasabicreme
*Gefrituurd Hollands garnalen kroketje, chili mayonaise
*Stapelaar van aardappelrosti en gemarineerde jumbo garnalen
*Rillettes van eend gecombineerd met gerookte eendenborst
*Dun gesneden gebraden hertenfilet begeleid door een spekjes vinaigrette
*Carpaccio van ossenhaas, Parmezaansekaas en basilicumpesto
*Kruiden bruschetta met seranoham en olijventapenade
*Winterse salade met gemarineerde haasfilet
*Dun gesneden gebraden kalfslende, dragon, zeezout en kervel
*Ganzenleverpate begeleid door een vijgencompote
SOEPEN:
*Heldere wildbouillon met reepjes truffel flensjes en knolselderij
*Licht gebonden paddenstoelensoep met krokante spekjes
*Romige vissoep van langoustines en kreeft met rivierkreeftenstaartjes
*Gepofte knoflooksoep met gepocheerde gamba
TUSSENGERECHTEN:
*Gebakken coquilles met truffelrisotto en truffelschuim
*Gebakken ganzenlever met gebakken zoete appeltjes
*Met kruiden risotto gevulde portobello
*Verse pasta aioli, gebakken gamba's knoflookroomsaus
*Twee met Hollandaise gegratineerde oesters
*Gebraden ossenhaaspuntjes met sesam sojasaus
HOOFDGERECHTEN:
*Gegrilde grietfilet geserveerd met een saffraansaus
*Zeebaarsfilet begeleid door olijfolie met tomaat, feta en kappertjes
*In de roomkboter gebakken sliptongetje met zijn garnituur
*Gebakken kabeljauwfilet met pasta carbonara
*Gegrilde zalm medaillon geserveerd met een romige zuurkool, witte wijnsaus
*Stoofpotje van klassieke wildpeper met appel en kruidkoek
*Gebraden haasfilet geserveerd met zijn wildgarnituurtje
*Gekonfijte fazantenbout met romige zuurkool en een spek lamel
*Gebraden herten biefstukje met een stamppotje boerenkool, spekjes
*Kalfshaas medaillon begeleid door een groene pepertjessaus
*Gebraden ossenhaas mignon begeleid door een Bearnaisesaus
*Gebakken parelhoenfilet geserveerd met een paddenstoelensaus
EXTRA GARNITUREN:
*Kleine broodjes met roomboter
*Bakjes met frieten en mayonaise
*Aardappelkroketjes
*Bakje met zoet zure komkommer
DESSERTS:
*Kaneelparfait met gepocheerde peren en appelschuim
*Creme Brulee van witte chocolade met bosbessen
*Chocolade lava taartje met slagroom en walnotenijs
*Pastel de Nata met gewelde pruimen en kaneelijs
*Brusselse wafel met warme kersen, slagroom en vanille-ijs
*Kaasbordje geserveerd met zijn garnituur
*Dame Blanche, romig vanille-ijs met lauw warme chocoladesaus

LUNCH ( 25 December ): Kerst Schevelingetjes menu a € 44,00 per persoon
DINERS: ( 24, 25 en 26 December )  Kerst Schevelingetjes menu a € 49,50 per persoon