KERST 2019

Op kerstavond Dinsdag 24 December serveren wij het diner vanaf 16.30 uur
Op 1ste kerstdag Woensdag 25 December serveren wij de lunch van 12.00 uur tot 16.15 uur en het diner vanaf 17.30 uur
Op 2de kerstdag Donderdag 26 December serveren wij het diner vanaf 16.30 uur

Op deze 3 dagen kunt u gebruik maken van ons speciaal samengesteld 3, 4 of 5-gangen Kerst keuzemenu OF ons Kerst Schevelingetjes Menu concept, ( wij serveren op kerstavond en 1ste en 2de kerstdag géén gerechten van onze a la carte / bbq grillkaart )

KERST KEUZE MENU

VOORGERECHTEN:
Combinatie van gerookte zalm, zalmtartaar en guacamole, een gefrituurd Hollands garnalenkroketje en sashimi van tonijn met wakame
OF
Dun gesneden carpaccio van ossenhaas met Parmezaansekaas, basilicumpesto en medaillons van ganzenleverpaté
SOEPEN
Krachtige wildbouillon met een garnituur van truffel-flensjes en knolselderij
OF
Romige licht gebonden kreeftensoep waarin rivierkreeftenstaartjes
TUSSENGERECHTEN:
Gebakken zeebaarsfilet met een zwarte tagliatelle en een rijk gevulde olijfolie met een garnituur van feta, olijven, tomaat en kappertjes
OF
Gebakken mignon van kalfshaas gecombineerd met rendang
HOOFDGERECHTEN:
Gegrilde grietfilet geserveerd met een saffraansaus gecombineerd met gepocheerde gamba's en een truffelrisotto
OF
Gebraden en getrancheerde hertenfilet geserveerd met zijn wildgarnituur begeleid door een morillesaus
OF
Gebraden runder tournedos vergezeld door een melange van gebakken paddenstoelen waarbij een Bearnaisesaus
DESSERTS:
Keuze uit 5 zoete desserts of een diversiteit aan kaassoorten

3-gangen kerst keuzemenu a € 42,50 ( voor of soep, hoofd en nagerecht )
4-gangen kerst keuzemenu a € 47,75 ( voor, soep, hoofd en nagerecht )
4-gangen kerst keuzemenu a € 56,50 ( voor, tussen, hoofd en nagerecht )
5-gangen kerst keuzemenu a € 59,75 ( voor, soep, tussen, hoofd en nagerecht )

Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van ons Kerst Schevelingetjes Menu, alleen per tafel te bestellen,

KERST Schevelingetjes gerechten:

VOORGERECHTEN:
*Combinatie van gerookte zalm, zalmtartaar en guacamole
*Crostini waarop tranches gerookte Rijpelaal filet
*Sashimi van tonijn met wakame, sojasaus en tonijnsalade
*Gefrituurd Hollands garnalen kroketje, chili mayonaise
*Stapelaar van aardappelrosti en gemarineerde jumbo garnalen
*Rillettes van eend gecombineerd met gerookte eendenborst
*Dun gesneden gebraden hertenfilet begeleid door een spekjes vinaigrette
*Carpaccio van ossenhaas, Parmezaansekaas en basilicumpesto
*Kruiden bruschetta met seranoham en olijventapenade
*Winterse salade met gemarineerde haasfilet
*Dun gesneden gebraden kalfslende, dragon, zeezout en kervel
*Ganzenleverpate begeleid door een vijgencompote
SOEPEN:
*Heldere wildbouillon met reepjes truffel flensjes en knolselderij
*Licht gebonden paddenstoelensoep met krokante spekjes
*Romige licht gebonden kreeftensoep
*Tomaat pomodori soep met kleine soepballetjes
TUSSENGERECHTEN:
*Gebakken coquilles met truffelrisotto en truffelschuim
*Gebakken ganzenlever met gebakken zoete appeltjes
*Met kruiden risotto gevulde portobello
*Verse pasta aioli, gebakken gamba's knoflookroomsaus
*Twee met Hollandaise gegratineerde oesters
*Gebraden ossenhaaspuntjes met sesam sojasaus
HOOFDGERECHTEN:
*Gegrilde grietfilet geserveerd met een saffraansaus
*Zeebaarsfilet begeleid door olijfolie met tomaat, feta en kappertjes
*In de roomboter gebakken sliptongetje met zijn garnituur
*Gebakken kabeljauwfilet met pasta carbonara
*Gegrilde zalm medaillon geserveerd met een romige zuurkool, witte wijnsaus
*Stoofpotje van klassieke wildpeper met appel en kruidkoek
*Gebraden haasfilet geserveerd met zijn wildgarnituurtje
*Huisgemarineerde en zacht gegaarde spareribs
*Gebraden herten biefstukje met een stamppotje boerenkool, spekjes
*Kalfshaas medaillon gecombineerd met rendang
*Gebraden ossenhaas mignon begeleid door een Bearnaisesaus
*Gebakken parelhoenfilet geserveerd met een paddenstoelensaus
EXTRA GARNITUREN:
*Brood met roomboter
*Bakje met frietjes en mayonaise
*Portie aardappelkroketjes
*Bakje frisse salade
*Bakje met wokgroenten
DESSERTS:
*Stroopwafelparfait met in de sinaasappel gegaarde rabarber
*Crème Brûlee met een bolletjes kaneelijs
*Chocolade lavataartje met bananenroomijs
*Klassieke en huisgemaakte tiramisu
*Brusselse wafel met warme kersen en slagroom
*Kaasbordje geserveerd met zijn garnituur
*Dame Blanche, romig vanille ijs met lauw warme chocoladesaus

Kerst Schevelingetjes dinermenu a € 49,50 per persoon
Kerst Schevelingetjes lunchmenu a € 44,50 per persoon

Uitbreiding drankenarrangement bij het Kerst Schevelingetjes menu a € 22,50 per persoon bestaande uit: Bavaria bier, de speciaalbieren van de tap, malt bieren, frisdranken, prosecco en/of de huiswijnen wit, rood, rosé naar keuze en uw diner afsluitend met koffie of thee. ( Het dranken arrangement is alleen per tafel te bestellen )