Nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief. Mijn emailadres is:

Foursquare

Meld je aan met
Four Square en maak
kans op een gratis diner voor twee!

Reserveer nu

Het 'Schevelingetjes' menu

Stel zelf uw diner samen voor een vast bedrag. 5, 6, 7 of misschien nog een gang, dit bepaalt u zelf
U maakt per gang de keuze van de gerechten en wij weten dit vlotjes te realiseren. 

Gerechten uit het 'Schevelingetjes' menu kunt u bestellen van 16.30 uur tot 22.00 uur.
Desserts kunt u tot maximaal 23.00 uur bestellen

Wij adviseren dan ook echt een maximale aankomst tijd van 19.00 uur voor dit concept.

Tafels vanaf 5 personen kunnen in verband met de snelheid van de gerechten maximaal 4 smaken per gang doorgeven cq bestellen, het aantal gangen wat u nuttigt maakt natuurlijk niet uit.

De gerechten zijn met zorg samengesteld en komen uit een (h)eerlijke keuken met verse ingredienten
Allergenen, dieeten, vegetarische wensen en/of een andere allergie, geen enkel probleem, geef het aan ons door

Maandag, Dinsdag, Woensdag & Donderdag € 29,75 per persoon 
Vrijdag, Zaterdag & Zondag   € 33,50 per persoon
Kinderen tot en met 14 jaar, ongeacht de dag € 19,50 per kind

Het 'Schevelingetjes' menu is alleen per tafel te bestellen.

Uitbreiding drankenarrangement bij het Schevelingetjes menu a € 18,00 per persoon bestaande uit: Bavaria bier, de speciaalbieren van de tap, malt bieren, frisdranken en/of de huiswijnen wit, rood, rosé naar keuze en uw diner afsluitend met koffie of thee. ( Het dranken arrangement is alleen per tafel te bestellen )

SCHEVELINGETJES GERECHTEN:

  VOORGERECHTEN
* In het tempurabeslag gefrituurde gamba's met aioli
* Cannelloni van gerookte zalm met roommascarpone met asperges
* Gebakken zeebaarsfilet met een rijkgevulde antiboise van tomaat
* Mozzarella met een gevulde champignon waarin geitenkaascreme
* Twee oesters met citroen en peper
Vitello tonnato, kalfslende met tonijnmayonaise en kappertjes
Gesneden lamsham met een salade van opperdoezer ronde en asperges
Carpaccio van rund met Parmezaansekaas, roquette en basilicumpesto
Licht gerookte eendenborstfilet begeleid door een frambozenvinaigrette
* Gefrituurde brie met honing, peer en peccannoten
  SOEPEN
Dubbel getrokken ossenstaartbouillon met reepjes kruidenflensjes
Cappuccino van mostersoep met een room van gerookte ham
Velouté van langoustines met een garnituur van rivierkreeftenstaartjes
  Licht gebonden aspergesoep met een garnituur van ham, ei en asperges
Romige soep van pomodori tomaat met lenteui en gevogeltefilet
  TUSSENGERECHTEN
* Scampi's Piri Piri sudderend in de knoflookolie
Surinaamse roti met kippengehakt in een pannenkoekje geserveerd
Gefrituurd Hollands garnalen kroketje met kreeftenrisotto
Gelakt en gebraden Heidehoeve buikspek, mango chutney
* Pasta Quattro formaggi, roquette salade en zongerijpte tomaatjes
  HOOFDGERECHTEN
Pasta Aioli met gewokte pittige scampi's en knoflooksaus
* Met citrus gemarineerde zalmfilet, zwarte inktvis tagliatelle
Op de huid gebakken zwarte heilbotfilet met gewokte Helmondse asperges
Scholfilet in een krokant jasje, genaamd kibbeling met remouladesaus
Gebakken kabeljauwfilet bedekt met Hollandaisesaus en zeekraal
* Gebraden biefstuk met gebakken paddenstoelen en truffelsaus
* Spareribs uit eigen keuken begeleid door een witte koolsalade
* Gemarineerde en gebraden kalfs pinchos, kerriesaus
Gebraden kalfslever met ui, spek, champignons en braadjus
Kippedij op Spaanse wijze met paella rijst en saffraan
  EXTRA GARNITUREN
* Kleine broodjes met roomboter
* Bakje met frietjes en mayonaise
* Bakje met aardappelkroketjes
* Bakje met zoet zure komkommer
* Site plate met Helmondse asperges, ham en ei
  DESSERTS
* Nougatine parfait geserveerd met een karamelsaus
* Klassieke creme brulee met een krokant suikerlaagje
* Gemarineerde ananas gecombineerd met kokos-ijs
* "Hemelse modder"een luchtige chocolademousse met kletskoppen
* Aardbeien Romanoff, aarbeien met een lobbige aardbeienroom, vanille-ijs
* Kaasbordje geserveerd met zijn garnituur
* Dame Blanche, romig vanille ijs met chocoladesaus en slagroom

 Voor de niet asperge liefhebbers kunnen wij de garnituren aanpassen

Win een Tablet!

Wij doen mee met
de verkiezing van

Stem en maak kans op een Tablet, diner voor twee of een Wellnessdag. Stem hier.