Nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief. Mijn emailadres is:

Foursquare

Meld je aan met
Four Square en maak
kans op een gratis diner voor twee!

Reserveer nu

Het 'Schevelingetjes' menu

U kunt zoveel gangen nuttigen als u wenst voor een vast bedrag. U maakt per gang de keuze van de gerechten en wij weten dit snel te realiseren. Wenst u nog een gerechtje geen probleem, nog één gerechtje, en nog één... en nog een dessert en nog 1 geen probleem, wij verheugen ons op uw komst

De gerechten zijn met zorg samengesteld en komen uit een (h)eerlijke keuken met verse ingredienten
Allergenen, dieeten, vegetarische wensen en/of een andere allergie, geen enkel probleem, geef het aan ons door

Gerechten uit het 'Schevelingetjes' menu kunt u bestellen vanaf 16.30 tot 22.15 uur en de desserts tot 23.00 uur

Maandag, Woensdag & Donderdag € 28,00 per persoon 
Vrijdag, Zaterdag & Zondag   € 31,00 per persoon

Het 'Schevelingetjes' menu is alleen per tafel te bestellen en tot maximaal 12 personen, anders krijgt u meerdere tafels
Tafels vanaf 5 personen kunnen in verband met de snelheid van de gerechten maximaal 4 smaken per gang doorgeven c.q. bestellen. Het aantal gangen dat u nuttigt maakt natuurlijk niet uit.
Voor grotere groepen opteren wij voor ons keuzemenu.

Uitbreiding drankenarrangement bij het Schevelingetjes menu a € 16,00 per persoon bestaande uit: Bavaria bier, de speciaalbieren van de tap, malt bieren, frisdranken en/of huiswijnen naar keuze afsluitend met koffie of thee

SCHEVELINGETJES GERECHTEN:

* Geitenkaaskroketjes met zoet zure komkommer, pittige salsa van tomaat
* Tranches huisgemarineerde zalm, limoenmayonaise en wakame
* Smeuige makreelsalade met een roosje van gerookte zalm
* Hollandse nieuwe met rode ui en een dressing van wasabi en soja
* Tartaar van kalf met cornichons, truffelcreme en een kaaskoekje
Gerookte kiprolletjes gevuld met een kruidige gevogelte salade
Carpaccio van rund met truffeldressing, roquettesla en Parmezaan
Dun gesneden Parmaham met in de sherry gemarineerde watermeloen
Vitello Tonato, kalfsvlees met een raster van tonijnmayonaise
Courgettes soep met een garnituur van krab
Ossenstaart bouillon met tomaat en tuinkruiden
Veloute van paling met stukjes rijpelaal en bosui
Romige tomatensoep met gehaktballetjes en basilicumolie
Gebakken coquilles met een creme van knolselderij en zeekraal
* Scampi Piri Piri sudderend in de knoflookolie
Klassiek pasteitje gevuld met kippenragout
FlammKuchen met tomaat, basilicum. mozzarella en notensla
Mootje kabeljauw met citroenrisotto en krokante Parmaham
Gebakken zeebaarsfilet met gepofte tomaten
Tongscharrolletje gevuld met zalm, romige saus met rivierkreeftjes
Pasta Aioli met gebakken scampi's, zachte knoflooksaus en roquette sla
Gebakken sliptong geserveerd met lamsoren en beurre blanc
* Gegrilde kalfspincho met pestosaus en krulfrietjes
* Gegrilde en gemarineerde rundersteak, rode wijn sjalottensaus
* Tranches lamsfilet met een kruidige couscous en tzatziki
Gebraden runderbavet met aardappel -groene aspergetaart
Creme Brulee van witte chocolade geserveerd met aardbeiensorbetijs
* Panna Cotta van mango met gemarineerde ananas
Yoghurt bavarois met Helmondse aardbeien en champagne sorbetijs
* Soepje van ananas met malibu en kokos sorbetijs
* Aardbeien Romanoff, Brabantse aardbeien met een lobbige aardbeienroom
* Internationaal kaasbordje met druiven en notenbrood
* Dame Blanche, romig vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom

Bij de voorgerechten, soepen en tussengerechten serveren wij standaard kleine broodjes met roomboter en bij de warme gerechten indien gewenst, frietjes apart. Beide uiteraard zonder meerprijs

Win een Tablet!

Wij doen mee met
de verkiezing van

Stem en maak kans op een Tablet, diner voor twee of een Wellnessdag. Stem hier.