Nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief. Mijn emailadres is:

Foursquare

Meld je aan met
Four Square en maak
kans op een gratis diner voor twee!

Reserveer nu

Het 'Schevelingetjes' menu

Stel zelf uw diner samen voor een vast bedrag. 5, 6, 7 of misschien nog een gang, dit bepaald u zelf
U maakt per gang de keuze van de gerechten en wij weten dit vlotjes te realiseren. 

Gerechten uit het 'Schevelingetjes' menu kunt u bestellen vanaf 16.30 uur. De keuken sluit om 22.15 uur.
Desserts kunt u tot maximaal 23.00 uur bestellen

Wij adviseren dan ook een maximale aankomst tijd van 19.00 uur voor dit concept.

Tafels vanaf 4 personen kunnen in verband met de snelheid van de gerechten maximaal 4 smaken per gang doorgeven cq bestellen, het aantal gangen wat u nuttigt maakt natuurlijk niet uit.

De gerechten zijn met zorg samengesteld en komen uit een (h)eerlijke keuken met verse ingredienten
Allergenen, dieeten, vegetarische wensen en/of een andere allergie, geen enkel probleem, geef het aan ons door

Woensdag & Donderdag € 29,00 per persoon 
Vrijdag, Zaterdag & Zondag   € 32,00 per persoon
Kinderen tot en met 14 jaar, ongeacht de dag € 18,50 per kind

Het 'Schevelingetjes' menu is alleen per tafel te bestellen.

Uitbreiding drankenarrangement bij het Schevelingetjes menu a € 16,00 per persoon bestaande uit: Bavaria bier, de speciaalbieren van de tap, malt bieren, frisdranken en/of de huiswijnen wit, rood, rosé naar keuze en uw diner afsluitend met koffie of thee. ( Het dranken arrangement is alleen per tafel te bestellen )

SCHEVELINGETJES GERECHTEN:

  VOORGERECHTEN
* Koteletjes van gemarineerde zalm, piccalilly creme, bloemkoolroosjes
* Salade Nicoise met gegrilde tonijn
* In de basilicumpesto gemarineerde gamba's met rosti aardappel
* Gerookte zalm begeleid door een groene kruidensaus
* Winterse salade met gegratineerde geitenkaas, guacamole
Carpaccio van ossenhaas met basilicumpesto, Parmezaan en spekjes
Salade Caprese met Spaanse seranoham en geroosterde courgette
Ceasar salade met romeinse sla en gerookte kipfilet
Vitello Tonato, dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise
  SOEPEN
Tomaat pomodori -paprikasoep met een basilicumroom
Licht pittige kerriesoep met appel en bieslook
Kwartelbouillon met bosui en reepjes truffelflensjes
Schaaldierensoep gemaakt van strandkrabbetjes en langoustines
  TUSSENGERECHTEN
* Gebraden HeideHoeve buikspek met mihoen en teriyakisaus
Scampi's Piri Piri sudderend in de knoflookolie
Huisgemaakte lasagna van tomaat, spinazie en mozzarella
Gebakken coquilles begeleid door een truffelschuim
* Spiesje van kippendij met sesam sojasaus
  HOOFDGERECHTEN
Snoekbaarsfilet op de huid gebakken met een creme van pastinaak
* Gegratineerde zalm met een romige witte kool en spekjes
Gebakken slibtongetje in de roomboter gebakken, remouladesaus
In de knoflook gebakken spaghetti met wilde gamba's, Parmezaan
Mootje gebakken victoriabaars, tomatensalsa, gorgonzolasaus
* Gebraden speenvarkenfilet met een romige gestoofde prei
* Gegrilde gemarineerde Kalfs pincho spiesjes, kerriesaus
* Gebraden Black Angus biefstuk begeleid door een truffelsaus
Tranches gebraden eendenborst met een honing tijmsaus
Gebraden runderbavet begeleid door een groene pepertjessaus
* Gebakken kalfsoester vergezeld door een knoflook saliesaus
  EXTRA GARNITUREN
* Kleine broodjes met roomboter
* Bakje met frietjes en mayonaise
* Bakje met aardappelkroketjes
* Bakje met zoet zure komkommer
* Bakje met wokgroenten
  DESSERTS
* Parfait van stroopwafel met en room van Baileys
* Creme Catalana met sinaasappel en kaneel
* Huisgemaakte tiramisu begeleid door een roodfruit compote
* Gevuld flensje met creme suisse, bananenijs en lauw warme kersen
* Romig vanille ijs met chocoladesaus en slagroom
* Diversiteit kaassoorten met notenbrood en appelstroop met kaneel
* Chocolade brownie met walnotenijs en ahornsiroop

 

Win een Tablet!

Wij doen mee met
de verkiezing van

Stem en maak kans op een Tablet, diner voor twee of een Wellnessdag. Stem hier.