Nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief. Mijn emailadres is:

Foursquare

Meld je aan met
Four Square en maak
kans op een gratis diner voor twee!

Reserveer nu

Het 'Schevelingetjes' menu

U kunt zoveel gangen nuttigen als u wenst voor een vast bedrag. U maakt per gang de keuze van de gerechten en wij weten dit snel te realiseren. Wenst u nog een gerechtje geen probleem, nog één gerechtje, en nog één... en nog een dessert en nog 1 geen probleem, wij verheugen ons op uw komst.

Tafels vanaf 5 personen kunnen in verband met de snelheid van de gerechten maximaal 5 smaken per gang doorgeven cq bestellen, het aantal gangen wat u nuttigt maakt natuurlijk niet uit.

De gerechten zijn met zorg samengesteld en komen uit een (h)eerlijke keuken met verse ingredienten
Allergenen, dieeten, vegetarische wensen en/of een andere allergie, geen enkel probleem, geef het aan ons door

Gerechten uit het 'Schevelingetjes' menu kunt u bestellen vanaf 16.30 tot 22.15 uur en de desserts tot 23.00 uur

Maandag, Woensdag & Donderdag € 28,00 per persoon 
Vrijdag, Zaterdag & Zondag   € 31,00 per persoon
Kinderen tot en met 14 jaar, ongeacht de dag € 18,50 per kind

Het 'Schevelingetjes' menu is alleen per tafel te bestellen.

Uitbreiding drankenarrangement bij het Schevelingetjes menu a € 16,00 per persoon bestaande uit: Bavaria bier, de speciaalbieren van de tap, malt bieren, frisdranken en/of de huiswijnen wit of rood naar keuze en uw diner afsluitend met koffie of thee

SCHEVELINGETJES GERECHTEN:

  KOUDE VOORGERECHTEN
* Koteletjes van gerookte zalm, salade van venkel en kruidensaus
* Lolly van tonijn in een krokant specerijen jasje, wasabicreme, Wakame
* Huisgemarineerde zalm met guacamole en mosterd dillesaus
* Salade met krokante scampi's gecombineerd met zoet zure komkommer
* Herfstsalade met gegratineerde geitenkaas, noten en tomatensalsa
Carpaccio van ossenhaas met basilicumpesto, roquette sla en Parmezaan
Gerookte eendenborst met frambozen vinaigrette en rillettes van eend
Hertenham met gemarineerde vijgen en appelstroop vinaigrette
Dun gesneden kalfslende, gebakken buikspek en tonijnmayonaise
Crostini's belegd met Spaanse seranoham, zwarte olijventapenade
  SOEPEN
Paddenstoelensoep met krokante spekjes
Romige vissoep van langoustines, garnituur van rivierkreeftenstaartjes
Knolselderij soep met gepocheerde zalm en groene kruiden
Krachtige wildbouillon met een dun laagje truffelroom
  WARME VOORGERECHTEN EN /OF TUSSENGERECHTEN
* Gebraden ossenhaaspuntjes met sesam sojasaus, taugé en spitskool
Scampi's Piri Piri sudderend in de knoflookolie
Hollands garnalen kroketje met een smeuige kreeftenrisotto
Flammkuchen met ui, geitenkaas, rozemarijn en spekjes
  HOOFDGERECHTEN
Pasta aioli met gebakken scampi's, zachte knoflooksaus en roquette sla
* Pannetje met in de witte wijn gekookte mosselen, remouladesaus
Gegrilde zalm medaillon met een romige zuurkool
Gebakken kabeljauwfilet gecombineerd met pasta carbonara
Gegrilde zeebaars met een rijk gevulde Provencaalse olijfolie
* Gebraden diamant biefstukje vergezeld door een Bearnaisesaus
* Spiesje van kippendij saté, satésaus, atjar en uitjes
* Gebraden hertenhaasfilet geserveerd met zijn wildgarnituurtje
Klassieke wildpeper met rode kool en een aardappelmousseline
Kalfsoester met pommes duchesse en basilicumsaus
* Met hoisin gelakte eendenborst, creme van wortel en gember
  DESSERTS
* Panna Cotta van witte chocolade, bramencompote en speculaasijs
* Huisgemaakte tiramisu met Amarene kersen en vanillesaus
* Creme Brulee met een vleugje citroengras en karamelijs
* Romig vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
* Parfait gemaakt van Bastognekoek met gekarameliseerde ananas
* Pure chocolade mousse met een crunch van witte chocolade
* Diversiteit kaassoorten met notenbrood en vijgencompote

Bij de voorgerechten, soepen en tussengerechten serveren wij standaard kleine broodjes met roomboter en bij de warme gerechten indien gewenst, frietjes apart. Beide uiteraard zonder meerprijs

Win een Tablet!

Wij doen mee met
de verkiezing van

Stem en maak kans op een Tablet, diner voor twee of een Wellnessdag. Stem hier.