WEEKKEUZE MENU
van Woensdag 22 November tot en met Maandag 27 November

3-gangen week keuzemenu € 27,50
4-gangen week keuzemenu € 31,00 

VOORGERECHT:

Salade met gegrilde zeebaars en gebakken scampi's, venkelsalade en tomatensalsa
OF
Salade met hertenham en een rillettes van eend, gemarineerde vijgen en appelstroop dressing

SOEP OF TUSSENGERECHT:  

Klassieke Franse uiensoep, gegratineerd
OF
Licht gebonden palingsoep met bosui
OF
Gebakken flammkuchen met geitenkaas en spekjes 

HOOFDGERECHT:

Gegrilde zalm met een romige zuurkool, spekjes en krielaardappeltjes
OF
Gebraden spiesjes van kippendij saté, met satésaus en krokante uitjes

NAGERECHT:

Parfait gemaakt van bastognekoek en zoete ananas
OF
Diverse kaassoorten met notenbrood en vijgencompote

Bij de het voorgerecht serveren wij kleine broodjes met roomboter en bij het hoofdgerecht frietjes apart, beide zonder meerprijs