WEEKKEUZE MENU
van Woensdag 13 februari tot en met Maandag 19 Februari

3-gangen week keuzemenu € 29,50
4-gangen week keuzemenu € 33,50 

VOORGERECHT:

Combinatie van gerookte zalm met een krokante scampi begeleid door een kruidensaus
OF
Dun gesneden hertenham vergezeld door een vijgencompote en een rillettes van eend

SOEP OF TUSSENGERECHT:  

Heldere kwartelbouillon met knolselderij en kruiden
OF
Licht gebonden kerriesoep met rivierkreeftenstaartjes
OF
Gegrilde zeebaars met pasta en een schaaldierensaus

HOOFDGERECHT:

Gebakken victoriabaars geserveerd met een romige mosterdsaus en gebakken witlof 
OF
Gebraden parelhoenfilet begeleid door een aardappelmousseline en een champignonroomsaus

NAGERECHT:

Chocolade brownie met yoghurt ijs en een frambozencoulis
OF
Diverse kaassoorten met notenbrood en appelstroop

Bij de het voorgerecht serveren wij kleine broodjes met roomboter en bij het hoofdgerecht frietjes apart, beide zonder meerprijs