NIEUW NIEUW NIEUW!!!

TRAITEUR GERECHTEN, voor oven en magnetron

Afhalen tussen 16:00 en 19:00

Af te halen van donderdag tot en met zondag

Onze traiteur gerechten kunnen ook bezorgd worden tussen 17:00 en 18:00 (alleen in Helmond, Aarle-Rixtel en Beek en Donk.

 

Wat heeft u nodig? Een oven en een magnetron

Uw gerechten thuis, even in de oven of magnetron en binnen 10 minuten op tafel!

U bepaalt zelf hoe laat u gaat eten met maar minimale afwas.

 

VOORGERECHTEN: (met Italiaanse bol en roomboter)

  • Carpaccio van rund met truffelcrème en Parmezaansekaas € 8,50
  • Reepaté met cognac, vijgencompote en kleine salade € 9,00
  • Koteletjes van gerookte zalm met een kleine frisse salade € 10,00
  • Salade met geitenkaas, rode ui en noten € 9,50
  • Half dozijn Zeeuwse wilde oesters met citroen € 13,50

 

SOEPEN:

  • Paddenstoelensoep met uitgebakken spekjes € 4,00
  • Kreeftensoep met blokjes scampi's € 5,00
  • Rijkelijk gevulde erwtensoep € 4,00
  • Licht gebonden tomatensoep met soepballetjes € 4,00

 

OVEN VISGERECHTEN:

  • Gegrilde zeebaarsfilet met rijk gevulde olijfolie waarin feta, tomaat en olijf € 16,00
  • Gebakken zeetong 350 gram geserveerd met zijn braadjus € 24,50
  • Hele pondskreeft met basilicumboter en scampi's € 29,75
  • Gegrilde zalmfilet begeleid door een dillesaus  € 16,00

Bovenstaande vis hoofdgerechten worden geserveerd met Tagliatelle, venkel, bospeen en peultjes die u handig in de magnetron kunt warm maken

 

OVEN VLEES HOOFDGERECHTEN:

  • Gebraden Limousine Rib-Eye 250 gram begeleid door een pepersaus € 21,00
  • Gebraden Limousine tenderloin steak ( super malse ossenhaas ) , champignonsaus € 24,50

Bovenstaande vlees hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel gratin, paddenstoelen, peultjes en haricots verts, die u handig in de magnetron kunt warm maken

 

  • Pure runderburger, Italiaans brood, salade en 2 soorten saus € 12,50
  • Kippendij burger,  Italiaans brood, salade en 2 soorten saus € 10,00
  • Huisgemarineerde en gebraden spareribs 500 gram, aardappelsalade en 2 soortensaus € 15,00
  • Gebraden herten biefstuk geserveerd met zijn wildgarnituur, veenbessensaus € 24,50

 

MAGNETRON MAALTIJDEN:

  • Rendang met rijst en boontjes € 15,00
  • Klassieke wildpeper met boerenkool en een stoofpeertje € 15,00
  • Kippendij ragout met rijst € 11,50
  • Gehaktbal met jus en boerenkool stamppot € 7,50
  • Scampi's met tagliatelle Carbonara, groenten € 16,50
  • Hutspot met een Bourgondisch hamspitje en jus € 9,00
  • Hutspot met een ambachtelijke hele rookworst en jus € 8,00

 

DESSERTS:

  • Lauw warm chocolade moelleux met karamelsaus € 4,00
  • Tiramisu begeleid door een vanille saus en crunch € 4,50
  • Plaatgebak met een vulling van appel, kaneel en rozijnen, vanillesaus € 4,50
  • Pure chocolade mousse € 5,00
  • Melk chocolade mousse € 5,00
  • Witte chocolade mousse € 5,00

Extra Kindgerecht:

  • Pasta Bolognaise € 5,00

 

Wijnassortiment:

Witte wijnen:

  • Cuvée Helmond Culinair, Chardonnay (Huiswijn) € 10,00

  • Cuvée Helmond Culinair, Sauvignon Blanc (Huiswijn) € 10,00

  • Chardonnay, Laroche, Pays d’Oc – Frankrijk € 15,50 (past goed bij de zeebaars)

  • Pinot Blanc, Cuvée Schevelingen, Elzas – Frankrijk € 14,50 (past goed bij de bondskreeft en zeetong)

Rode wijnen:

  • Cuvée Helmond Culinair Merlot (Huiswijn) € 10,00
  • Vignes de Saint-Pierre, Merlot, Pays d’Oc – Frankrijk € 12,50 (past goed bij de hertenbiefstuk)
  • E. Guigal, Grenache, Côtes-du-Rhône Rouge – Frankrijk € 15,50 (past goed bij de Tenderloin steak)
  • Mabis Biscardo Ripasso della Valpolicella, Veneto – Italië € 18,50 (past goed bij de Rib-Eye)
  • Louis Latour Domaine Valmoissine, Pinot Noir, Ardèche – Frankrijk € 17,50 (past goed bij de hertenbiefstuk)